Eet mee met Your Reflection!

Het team van Your Reflection organiseert maandelijks een diner voor Buurtbewoners van alle leeftijden.

De eerstvolgende diners zijn op de woensdagen 19 juni en 18 september 2024 om 17:00 uur in de Buurtkamer. Je betaalt per keer een eigen bijdrage van 4 EUR (Stadspas groene Stip gratis). Er is beperkt plaats dus je moet je aanmelden en hoort dan of er plek voor je is. Meld je aan via info@buurtkamercorantijn.nl of 020 – 753 95 31 (uiterlijk een dag van tevoren). Geef aan als je vegetarisch eet. Halal (en lekker!) is het altijd.

Your Reflection stelt zich voor:

Stichting Your Reflection, het inspiratiecafé voor al jouw toekomstplannen!

Wij zijn Stichting Your Reflection en geloven in de kracht van iedere jongere als individu, ongeacht hun achtergrond. Onze visie is een gemeenschap te creëren waar elke parel van Your Reflection wordt geïnspireerd, ondersteund en aangemoedigd om te groeien.

Onze missie is om een positieve, ondersteunende omgeving te bieden waar jongeren, ongeacht hun achtergrond, zich kunnen ontwikkelen, inspireren en groeien. Stichting Your Reflection, het inspiratiecafé voor al je toekomstplannen, streeft ernaar een bron van empowerment te zijn, waar jongeren hun krachten ontdekken en de vaardigheden verwerven die nodig zijn voor een succesvolle toekomst.

Contact opnemen met Your Reflection kan via info@buurtkamercorantijn.nl.

In de rest van 2024 zijn nog diners gepland op de volgende woensdagen:

  • 21 of 23 oktober (speciale editie in verband met West Verbindt, geen eigen bijdrage)
  • 20 november
  • 18 december