Herinrichting Corantijnstraat

Er wordt al lang nagedacht over een duurzame herinrichting van de Corantijnstraat. Meer informatie over (de start van) dit project vind je hier.

In 2020 zijn diverse ontwerp- en inloopsessies gehouden. Die hebben geresulteerd in een Voorlopig Ontwerp (VO) dat op 1 december online gepresenteerd is. Een aantal openstaande vragen en antwoorden vind je in dit document: vragen en antwoorden 1 dec 2020

Er is een matrix gemaakt met daarin de input en wensen uit de buurt en de mogelijkheid om het op te nemen in het ontwerp. Deze matrix bestaat uit de volgende 5 delen:

Het Projectteam vanuit de Gemeente laat nog weten: “Staat jouw wens toch niet in de tabel laat het dan weten, dan kunnen we de matrix aanvullen. Deze lijst is ook niet af of compleet nu, het is een dynamisch document, we blijven wensen en input genereren en afwegen totdat het ontwerp definitief is. Waarbij in de laatste fase van het Voorlopig Ontwerp diverse keuzes zullen voorleggen aan de buurt. Begin 2021 ontvang je een uitnodiging voor een volgende bewonersavond. Ook dan kun je je vragen stellen. We komen begin 2021 met een overzicht van activiteiten en de volgende stappen om te komen tot een Definitief Ontwerp.

Voor meer informatie kun je terecht bij omgevingsmanager Petra Schouten via petra.schouten@amsterdam.nl.