Herinrichting Corantijnstraat – zomer-inloop

Er wordt al lang nagedacht over een duurzame herinrichting van de Corantijnstraat. Meer informatie over (de start van) dit project vind je hier.

Om elkaar te blijven inspireren en zo veel mogelijk mensen te betrekken houdt het ontwerpteam (gemeente Amsterdam) een zomer-inloop. In juli en augustus is Marleen (ontwerper) op verschillende momenten in de Buurtkamer. Iedereen die geïnteresseerd is kan de nieuwste tekening inzien, vragen stellen en meedenken. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden. Je kan terecht op:

  • Vrijdag 31 juli 2020 11.00 – 12.30
  • Donderdag 13 augustus 2020 19.00 – 20.30
  • Vrijdag 28 augustus 2020 11.00 – 12.30

Het inloopspreekuur moet uiteraard Corona proof plaatsvinden volgens de laatste richtlijnen van het RIVM, dus belangrijk is dat er 1,5m ruimte per persoon is. Daarom kunnen er niet meer dan 3 mensen tegelijk aanwezig zijn. Je hoeft je niet aan te melden. Kun je niet langskomen en heb je wel een idee? Mail dan naar Marleen via marleen.egmond@amsterdam.nl.

Bekijk ook de flyer van de zomer-inloop: flyer-zomer-inloop-spreekuur Herinrichting Corantijnstraat 2020

 

Eerdere ontwerpsessies:

Op woensdag 22 januari 2020 is een eerste ontwerpsessie geweest. Het thema was rainproof. Het verslag: Verslag 1e ontwerpoverleg Corantijnstraat.

Op 12 maart 2020 was de tweede ontwerpsessie met als thema biodiversiteit. Het verslag: Verslag 2e ontwerpoverleg Corantijnstraat. Bij deze sessie is ook een presentatie over biodiversiteit gegeven, die je hier kan bekijken.

Voor meer informatie kun je terecht bij omgevingsmanager Petra Schouten via petra.schouten@amsterdam.nl.