Buurtactiviteiten

Op deze pagina vind je activiteiten in en rond de Postjesbuurt die niet in de Buurtkamer maar op een andere locatie plaats hebben. Organiseer jij een (niet commerciële) activiteit in de Postjesbuurt of omgeving die hier nog ontbreekt? Mail dan een heel korte tekst (liefst met link naar je eigen site of social media) naar info@buurtkamercorantijn.nl.

Activiteiten van Stadsdorp Postjesbuurt
Binnen het Stadsdorp worden allerlei activiteiten georganiseerd. Kijk voor meer informatie op hun site: www.stadsdorppostjesbuurt.nl/

Buurtoverleg Postjesbuurt
Het eerstvolgende overleg is op 5 maart 2020. Kijk voor meer info hier.

Ontwerpbijeenkomsten Corantijnstraat
Wil je meedoen aan de ontwerpgroep-avonden van De Groene Corantijn? Deze staan gepland op 12 maart (thema groen) en 4 mei (thema verkeer en mobiliteit) van 19.00 tot 21.00 uur. Voor meer informatie en voor het aanmelden kun je terecht bij omgevingsmanager Petra Schouten via petra.schouten@amsterdam.nl.

Nieuwsgierig naar je buurt?
Nieuw in de Postjesbuurt of nieuwsgierig naar je buurt? Buurtgids organiseert rondleidingen! Kijk op www.buurtgids.nl voor meer informatie.

Collecte Amnesty International
Begin maart collecteert Amnesty weer! Extra collectanten in de Postjesbuurt en omgeving zijn zeer welkom. Mail voor meer informatie naar info@buurtkamercorantijn.nl.

Jouw straatfeest
Zou hier kunnen staan! Geef de informatie door!

JeKuntMeer!
Op de site amsterdam.jekuntmeer.nl staan ook allerlei activiteiten in de buurt (al ontbreken er ook nog veel). Kijk hieronder, of klik voor een uitgebreidere zoekmogelijkheid hier!