Buurtactiviteiten

Op deze pagina vind je activiteiten in en rond de Postjesbuurt die niet in de Buurtkamer maar op een andere locatie plaats hebben. Organiseer jij een (niet commerciële) activiteit in de Postjesbuurt of omgeving die hier nog ontbreekt? Mail dan een hele korte tekst (liefst met link naar je eigen site of social media) naar info@buurtkamercorantijn.nl.

Activiteiten van Stadsdorp Postjesbuurt
Binnen het Stadsdorp worden allerlei activiteiten georganiseerd. Kijk voor meer informatie op hun site: www.stadsdorppostjesbuurt.nl/

Buurtoverleg Postjesbuurt
Het eerstvolgende overleg is op 23 januari 2020. Kijk voor meer info hier.

Postjesbuurtfestival – wintereditie – 25 januari 2020 op het Paramariboplein
Vanaf 11.00 uur kan er volop worden geschaatst op een – jawel! – echte ⛸Schaatsbaan ⛸(schaatsen inclusief!) ➢ Spring er op los op een springkussen + glijbaan in-een! ➢ Kan jij beter een stier temmen dan Cotton Eye Joe? Klim op een Reuze-opblaas-Rodeo om te kijken hoe lang jij het volhoudt…! ➢ Voor de allerkleinsten winter-spelletjes als pinguin voeren, sneeuwbal gooien & sneeuwbal ringgooien. ➢ Opwarmen doe je in onze mega-grote partytent met 🔥heaters, 🍷gluhwein, ☕warme chocomel & 🥣warme snert ➢ Met als klap op de vuurpijl: een 🍖’n lam aan ’t spit! ➢ En dit moet zeker genoemd worden. Er is 🎵muziek, maar dat niet alleen; maak je eigen muziek: let’s go 🎤Karaoke 🎤! Met twee mic’s, een beamer, goede wifi;) en heel veel gezelligheid kan dit feest nu al niet meer stuk! ➢ Tot 22.00 uur maken we een groots feest van! Neem vooral zelf iets te drinken🍷🍺 en 🥣eten mee (er is ook een aanschuiftafel)! ➢ Oh ja, de toegang voor dit evenement is gratis, en de schaatsbaan staat er ook nog op zondag 26 januari!

Collecte Amnesty International
Begin maart collecteert Amnesty weer! Extra collectanten in de Postjesbuurt en omgeving zijn zeer welkom. Mail voor meer informatie naar info@buurtkamercorantijn.nl.

Jouw straatfeest
Zou hier kunnen staan! Geef de informatie door!

Jouw Lampionnenoptocht
Zou hier kunnen staan! Geef de informatie door!

JeKuntMeer!
Op de site amsterdam.jekuntmeer.nl staan ook allerlei activiteiten in de buurt (al ontbreken er ook nog veel). Kijk hieronder, of klik voor een uitgebreidere zoekmogelijkheid hier!