Repair Café zaterdag 18 april 2015

Heb je kapotte kleren? Defecte apparaten die je nog een kans gunt? Laptops, computers of monitors die rijp zijn voor reparatie? Of andere zaken die een nakijk- of oplapbeurt nodig hebben? Kom dan op zaterdag 18 april tussen 14:00 en 17:00 uur naar het Repair Café De Baarsjes. Je vindt ons op Corantijnstraat 25, hoek Van Walbeeckstraat in de Postjesbuurt, Amsterdam. Niet alleen staan koffie, thee en overheerlijke muffins van buurvrouw Suzanne voor je klaar, maar ons team van deskundige reparateurs!

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die het leuk vinden om maandelijks (of vaker!) een Repair Café te organiseren. Let wel: het gaat dus om handige regelneven die de organisatie van het Repair Café op zich willen nemen (je hoeft dus niet een reparateur te zijn). Enthousiaste vrijwilligers die….

Enthousiaste vrijwilliger die het leuk vinden om alle coördinatie rondom een klein team van reparateurs op zich te nemen (ook dit zijn allen vrijwilligers). Dit houdt in: ééns per maand zorgen dat het reparatieteam bijeenkomt met voldoende gereedschap, naaimachines e.d. in de Buurtkamer en het zorgdragen voor tijdige PR/communicatie (websites, social media, Echo, etc.). Affiniteit met het repareren van apparatuur en kleding ligt voor de hand. Gezelligheid, nieuwe contakten en waardering uit de buurt krijg je ervoor terug. Tot nu vond het Repair Café plaats op elke derde zaterdag van de maand plaats van 14:00 tot 17:00 uur, maar hiervan kan natuurlijk worden afgeweken.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Paul de Mul (06 46287592) of Nico Jassies (06 10627709). Wil je niet organiseren maar wel repareren? Ofwel: ben je een handige reparateur die het leuk vindt om op vrijwillige basis iets voor de buurt te betekenen? Ook dan kun je bellen met Paul of Nico, of neem dan contact op met de Buurtkamer, of kom langs voor een vrijblijvende kennismaking.