Buurtborrel donderdag 16 april

Op donderdag 16 april 2015 organiseert Buurtkamer Corantijn weer een buurtborrel. Dé gelegenheid om buurtbewoners te ontmoeten en te horen wat er speelt in de buurt! Van 17:00 tot 20:00 uur heten wij je van harte welkom bij de Buurtkamer op Corantijnstraat 25. Een hapje en een drankje staan klaar.

Tussen 17:00 tot 18:00 uur kun je van gedachten wisselen met Rob van Hilten van Qoin: “Qoin helpt krachtige gemeenschappen te bouwen door waardes in die gemeenschappen zichtbaar en uitruilbaar te maken. Dat doen wij met zogenaamde Community Currents: beloningssystemen, spaarprogramma’s of volwaardige alternatieve geldsystemen. In Amsterdam hebben we TradeQoin operationeel en willen graag doorpakken richting bewoners en consumenten. Wellicht is de Postjesbuurt daar een goede plek voor.”

Tot 18:00 uur zijn Jessica ter Maat en Rob Rink van respectievelijk Stadsdeel West en welzijnsorganisatie ABC West aanwezig voor vragen over de gemeente en bewonersinitiatieven. Zij zijn degenen die wekelijks buurtbewoners te woord staan tijdens het buurtspreekuur.

Kom ook en neem je buurman of buurvrouw mee! Ken jij mensen die zich inzetten voor leuke buurtactiviteiten of die belangstelling hebben voor het huren van onze ruimtes? Neem ze mee als introducee.

Wij – het bestuur – hopen je de 16e te zien!