Workshop Eerste Hulp Homeopathie in combinatie met Kinesiologie (spiertesten)

In vier avonden zullen een aantal homeopatische middelen (voor eerste hulp-situaties) worden behandeld. Gecombineerd daarmee zal een workshop spiertesten worden gegeven. Met deze relatief eenvoudig aan te leren techniek kunnen (voedings)allergieën of intoleranties opgespoord worden maar bijv. ook vaccinatie-belastingen. Ook een passend homeopatisch middel kan met deze techniek gevonden of bevestigd worden.

Daarnaast zal er in de workshop een techniek aangeleerd worden om eventueel allergieën of intoleranties te behandelen (variant op NAET).

Wanneer

Op vier dinsdagavonden (17 april, 24 april, 8 mei en 15 mei 2012) van 20.00 tot 22.00

Aantal deelnemers: 8-12

Voor wie

Met name (a.s.) moeders (vaders) met kinderen om eenvoudige klachten in eerste instantie zelf te kunnen behandelen bijv. koorts, hoesten, diarree, oorproblemen, huidklachten, insectebeten,  allergieen, gevolgen van vallen, verstuiken. Ook zal ingegaan worden op vaccinatie vraagstukken.

En verder is natuurljke elke geinteresseerde welkom.

Locatie

“In het begin van een duurzame straat”  Corantijnstraat 25 (hoek Van Walbeeckstraat – Surinamepleinbuurt)   zie www.beginduurzaam.nl

Kosten

€ 25 euro per avond, waarvan de opbrengst gaat naar homeopatische gezondheidsprojecten in Afrika (www.arhf.nl en met name het uganda project van Homeopathen zonder Grenzen – www.hzg.nl). Betaling contant aan begin van de avond.

Een ehbo doosje met 38 middelen plus het boekje Homeopatische huis- en reisapotheek van Pieter Jorritsma (met uitgebreide beschrijving van de middelen en de situaties waarin ze te gebruiken zijn), kan aangeschaft worden (samen voor € 45,-) op de eerste avond.

Door wie

Kees Dam, homeopatisch arts, sinds 1982 werkzaam in de praktijk voor klassieke homeopathie aan de Van Walbeeckstraat. Lid van Homeopaten zonder Grenzen en medewerker aan het  Hzg Uganda project.

Aanmelden

Per email bij kees.dam@mac.com. Als je deze avonden niet kunt maar wel geinformeerd wilt worden over een evt volgende serie in de toekomst dan ook graag even een mailtje. Een uitgebreider programma van de afzonderlijke avonden krijg je toegestuurd na aanmelding.

Voor een serie avonden buiten (of binnen) amsterdam kan men zich ook groepsgewijs (6-12) aanmelden, dan ook zelf zorgen voor een locatie; kosten afhankelijk van groepsgrootte en reistijd/kosten.