Repair Café zaterdag 19 maart

Op zaterdag 19 maart 2016 is het weer zover: Repair Café! Tussen 14:00 en 17:00 kun je terecht in Buurtkamer Corantijn voor kapotte kleren en defecte huishoudelijke apparaten, alsook voor fietsen, laptops, computers of monitors die rijp zijn voor reparatie. Je vindt ons op Corantijnstraat 25, hoek Van Walbeeckstraat in de Postjesbuurt, Amsterdam. Niet alleen staan koffie, thee en koekjes voor je klaar, maar ons team van deskundige reparateurs!

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die het leuk vinden om maandelijks (of vaker!) een Repair Café te organiseren. Let wel: het gaat dus om handige regelneven die de organisatie van het Repair Café op zich willen nemen (je hoeft dus niet een reparateur te zijn). Enthousiaste vrijwilligers die…

…het leuk vinden om alle coördinatie rondom een klein team van reparateurs op zich te nemen (ook dit zijn allen vrijwilligers). Dit houdt in: ééns per maand zorgen dat het reparatieteam bijeenkomt met voldoende gereedschap, naaimachines e.d. in de Buurtkamer en het zorgdragen voor tijdige PR/communicatie (websites, social media, Echo, etc.). Affiniteit met het repareren van apparatuur en kleding ligt voor de hand. Gezelligheid, nieuwe contakten en waardering uit de buurt krijg je ervoor terug. Tot nu vindt het Repair Café plaats op elke derde zaterdag van de maand plaats van 14:00 tot 17:00 uur, maar hiervan kan natuurlijk worden afgeweken.

Heb je interesse? Neem dan contact op met de Buurtkamer. Wil je niet organiseren maar wel repareren? Ofwel: ben je een handige reparateur die het leuk vindt om op vrijwillige basis iets voor de buurt te betekenen? Ook dan kun je contact opnemen met de Buurtkamer, of langskomen voor een vrijblijvende kennismaking.