Impact Academie geeft meer dan bijles

Sinds september 2021 geeft Impact Academie hun bijlessen ook in de Buurtkamer. Zeker in deze tijd, waarin door Corona soms achterstanden zijn ontstaan, kan bijles helpen om betere resultaten te behalen,  leervaardigheden te ontwikkelen en zelfstandiger te worden. En je hoeft er de buurt niet meer voor uit!

In 2019 zijn we begonnen met als missie: ‘op maat bijles geven’. Wij geloven heilig dat alle leerlingen met de juiste begeleiding succesvol kan zijn op school. Het is van belang dat leerlingen wel de benodigde persoonlijke aandacht krijgen. Hierbij focussen wij erop dat leerlingen kunnen leren op hun eigen manier. Sommige leerlingen leren visueel beter en andere door te oefenen. De kunst zit hem in het vinden van de gewenste leerwijze waardoor de leerling in een ramp tempo de opgelopen achterstand kan wegwerken en betere resultaten kan behalen. De afgelopen jaren hebben we met deze missie bijles gegeven. Onze leerlingen hebben betere resultaten behaald, hebben hun leervaardigheden ontwikkeld en zelfstandiger geworden.  

Dit doel hebben we nog steeds voor ogen. De afgelopen tijd hebben we gemerkt dat er tegenwoordig meer wordt verwacht van ons en daar zijn wij het ermee eens! Daarom zijn wij meerdere initiatieven begonnen. Een daarvan is ‘gevorderd contact’. Hierbij willen wij meer dan een bijlesdocent(e) zijn en een leerling beter begeleiden door zijn/haar schoolcarrière en alle belanghebbenden bij het proces betrekken. 

Fettah Olgun (Eigenaar van Impact Academie)

Wil je meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Kijk dan op  www.impact‑academie.com.