Vrouwencirkel – thema: Visie

Chelsey organiseert op vrijdagavond regelmatig zustercirkels.

De intentie van de zustercirkel is het ondersteunen van de genezing en empowerment van vrouwen via community. Vrouwen zijn lang onderdrukt waardoor we soms vergeten zijn wat onze krachten zijn. Wij doen het langzame werk om te herstellen wat verloren is gegaan. Enkele van de thema’s waarmee we werken zijn: emoties leren voelen en uiten, trauma’s uit het verleden delen en integreren, leren luisteren naar de signalen van ons lichaam, verbinding maken met onze creativiteit en zelfexpressie, onze stem deblokkeren en leren hoe je grenzen kunt stellen, dans en belichaming kunt gebruiken om het zelfbewustzijn te verdiepen, door beperkende overtuigingen en angsten heen kunt werken, elkaar kunt vieren en ondersteunen, een leven kunt volgen dat betekenisvol en vreugdevol is.

Op 8 december 2023 is de tweede, met als thema: Visie.

Bij deze vrouwencirkel, gaan we  ‘Visie’ :vanuit het hart verkennen. Binnen deze cirkel zullen we de tijd nemen om te reflecteren, te voelen, intenties te stellen en te ontdekken wat ons ervan kan weerhouden ons ware potentieel te bereiken. Door middel van visualisatieoefeningen, het delen van onze verhalen en creatieve therapie, zullen we elkaar in staat stellen motivatie en moed op te bouwen. Aan het einde van onze tijd samen is de intentie dat je vertrekt met iets een duidelijker visie vanuit je hart en ziel, waardoor je je grote dromen en gekke ideeën gaat geloven en buiten de gebaande paden kunt denken. Dit is een veilige en heilige ruimte waar iedereen alle gedachten en emoties die op het moment opkomen kan delen. De weg naar het verwezenlijken van onze dromen kan vaak een uitdaging zijn, maar met het delen, de steun en aandacht van andere zullen we nieuwe hoogten bereiken.
Wat kan je verwachten:
Sharing cirkel
Journal questions
Art therapy
Movement
Meditatie
Andere self-care, verbinding oefeningen Neem je journal mee, trek iets relaxed en fijn aan, je mag je instrument mee nemen en ook een object dat jou kracht geeft.
Bijdrage: 15 EUR.

Wil jij ook meer echt verbinden met andere vrouwen en wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Chelsey per whatsapp 06-39562133 of kijk op haar website www.women-with-roots.com.